MUZIEKDESIGN

Muziek op maat

Het Media Atelier componeert voor veel radio en tv commercials de muziek in eigen huis! Daarnaast werken we samen met een keur aan professionele muzikanten. Een herkenbaar audiologo, een 30 seconden tune voor een commercial, of sfeervolle achtergrondmuziek. Het wordt speciaal voor u  gecomponeerd. U bent dus verzekerd van exclusiviteit. 

Ruime muziek library en effectenbank

Het Media Atelier beschikt over een uitgebreide music library en een onuitputtelijk assortiment aan geluidseffecten. Met al deze ingrediënten zorgt Het Media Atelier dus altijd voor een productie met de juiste uitstraling dat past bij u en uw organisatie!

Filmmuziek en audio voor websites

Veel AV producenten kennen het probleem: bij gebrek aan de juiste muziek komt deze er vaak matig van af. Bij Het Media Atelier werkt dit anders. Door directe contacten met veel producenten kan onze componist zich volledig inleven in het onderwerp en zijn compositie daaraan aanpassen. Daarnaast kan de editor zijn beelden perfect synchroniseren met het geluid.

Beluister hieronder enkele voorbeelden van custom made muziek, gecomponeerd door Het Media Atelier:

 

MUZIEK

CUSTOM MADE

Nieuwe tune voor Radio Drenthe programma Hemmeltied

De regionale zender Radio Drenthe zend al 25 jaar op zaterdagmorgen tussen 10 en 12 uur het familie programma Hemmeltied uit. Het programma word in het Drents gepresenteerd en komt iedere week vanuit een andere locatie.  Na 25 jaar was het programma toe aan een een nieuwe tune. Het Media Atelier werd gevraagd een nieuwe tune te componeren met het het "familiegevoel" in een modern jasje. De tune werd ingespeeld door veel echte instrumenten en is ingezongen door de Drentse zangeres Martijje Lubbers.


 

MUZIEK

CUSTOM MADE

Relaxen in een fauteuil van Löwik

Löwik Wonen en Slapen in Vriezenveen heeft door Het Media Atelier een radio- en TV campagne laten produceren voor de afdeling relax fauteuils. Hiervoor is een op maat gecomponeerde full sing gemaakt op de melodie van de jaren 80 hit "Relax" van Franky goes tot Holywood. Deze full sing word ingezet in zowel de radio- als TV campagne. Een creatief en opvallen concept.


 

MUZIEK

CUSTOM MADE

Muziek bij NOS TV leaders

Enkele jaren geleden werd onze componist Sven Jansen door de NOS uitgekozen om het complete leaderpakket de componeren voor het NOS Journaal, Jeugd Journaal, NOS laat, Den Haag Vandaag en Studio Sport. Het pakket heeft ruim 5 jaar gedient als muzikaal visitekaartje.




 

MUZIEK

CUSTOM MADE

Bereik meer en adverteer op Omroep Gelderland

Omroep Gelderland is de regionale zender van de provincie Gelderland. De omroep bereikt dagelijks 163.000 luisteraars en wekelijks 751.000 kijkers. Om nieuwe adverteerders te werven kreeg Het Media Atelier de opdracht een custom made tune te componeren met een gezongen logo. De tune heeft qua sfeer en gebruik van instrumenten dezelfde uitstraling als de radio jingles. 


 

MUZIEK

CUSTOM MADE

Custom made gezongen donut voor de Bonte Wever

In opdracht van de Bonte Wever in Assen heeft Het Media Atelier een custom made donutcommercial geproduceert. Doel van de commercial is het promoten van evenementen. De commercial werd in eigen huis gecomponeerd en ingezongen door zangeres Krystl.


 

MUZIEK

CUSTOM MADE

Kom naar Het Meubelhuus

Het Media Atelier kreeg het verzoek een full sing commercial te produceren met een hoog meezing gehalte. Geen probleem! Onze componist Sven heeft zich helemaal uitgeleefd en het koortje heeft uit volle borst de teksten ingezongen, met als resultaat een vrolijke minisong van 40 seconden.


 

TOP