VIDEOPRODUCTIES

Het Media Atelier is ook het productiehuis voor creatieve TV-commercials, bedrijfsfilms en overige TV-producties. Onze producties zijn van hoogstaande kwaliteit en altijd anders! Door een combinatie van een pakkend script en een professionele uitvoering laat Het Media Atelier uw commercial of bedrijfsfilm opvallen. Onze tv producties zijn te zien op veel regionale omroepen, maar ook landelijk via de STER blokken, de publieke netten en de commerciële zenders. Het Media Atelier werkt met een een weids netwerk van scenarioschrijvers, cameramensen, belichters, 3D-animators en regisseurs die nodig zijn voor een videoproductie van eersteklas kwaliteit.

VIDEO

VIDEO EDITING

Specialistische video-editors in combinatie met de juiste apparatuur bieden onbegrensde creativiteit en flexibiliteit bij het monteren en compositeren van uw productie. Het Media Atelier beschikt over alle professionele videonormen: 6K, 4K, Digi Beta, XD-Cam (HD), DVC-Pro, DV-CAM en DV.

VIDEO

COLOR GRADING

Color grading is een vast onderdeel bij het maken van een kwaliteits-productie. Door creatief te werken met elementen als kleur, contrast en belichting krijgt elke scène de juiste uitstraling. Deskundig gebruik van color grading zorgt ervoor dat shots krachtiger worden en beter op elkaar aansluiten. Een film gaat hierdoor meer leven en komt na color grading visueel sterker over. Wij werken met de volgende software:
Da Vinci Resolve en Apple color.

VIDEO

HIGH-END CAMERA'S

Wij gaan voor top kwaliteit en zetten daarom graag onze XD cam HD en 6K camera’s in bij het maken van uw videoproductie. De ENG producties worden gefilmd met een Sony XD cam HD camera en voor de filmproducties wordt er gefilmd met de 6K RED. De RED is een high-end camera die zowel geschikt is voor het filmen van zowel ENG- als cinema-producties. Onze gespecialiseerde cameramensen en een ruime sortering lenzen zorgen ervoor dat uw RED-productie geen video maar film wordt. Daarnaast beschikken wij over een 4K drone waarvan de beelden altijd een verrijking zijn voor uw videoproductie.

VIDEO

TV-COMMERCIALS

Hieronder een aantal voorbeelden van TV-commercials:

 

WAGENMANS WONEN
HOVENIERSBEDRIJF MARCO BAKKER
ENERGIEWACHT
VIDEO

GRAFISCHE COMMERCIALS

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van GRAFISCHE COMMERCIALS:

 

ATLAS THEATER AVONDJE UIT
LEADS FASHION & JEANS
BOOIMAN TUINEN
FILM

FILMPRODUCTIES

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van onze filmproducties:

 

NOC*NSF NATIONALE SPORTWEEK 2020
Jong Leren Eten journaal compilatie
Autobedrijf Ferdy Snijders
TOP